Selasa, 27 Jun 2017

Wehadjoy Return

Alhamdulillah Syukur kepada Allah S.W.T kerana diri ini masih diberi kesempatan untuk berkongsi idea dalam blog yang dah mula berhabuk ni. InsyaAllah, pelan-pelan kita polish bagi berkilat sikit.

Kenapa aku masih memilih untuk berkongsi didalam blog ini dan bukan media stream yang lain adalah kerana sebab-sebab yang berikut:

1. Blog ni lebih kepada aku cakap dengan diri sendiri untuk sahabat-sahabat. Jadinya takde paksaan nak follow ke taknak like dan takde nak ambik hati sangat. Aku bukan desperate sangat pun haha..

2. Lihat kepada statistik setiap hari ada je pelawat yang berkunjung ke blog ni. Banyaknya dari google. Paling common adalah pasal Aircond tak sejuk. Sebab tu aku tutup comment Post Aircond tu sebabnya tak larat nak reply comment..hehe3. Selepas post Aircond Tak Sejuk, post memancing ni paling dapat banyak dapat soalan. Macamana nak pasang umpan.. macamana nak peram sawit.. InsyaAllah aku akan kongsikan kisah aku bertarung One by One dengan Patin Buah bersaiz 11Kg pada awal puasa lepas tahun ini.

4. Feedback yang mengejutkan daripada anggota kumpulan Suara Hati yang bermurah hati berkongsi album yang aku cari-cari selama ini.. Maklumbalas daripada bekas anggota Al-Arqam tentang Anwar Ibrahim..panas..panas..hihi.. jadinya sayang nak tinggalkan blog ni.

Apepun semoga kalian diberi kesihatan dan keberkatan rezeki dalam menempuhi hidup ini.

Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir dan Batin.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan