Rabu, 24 April 2013

Restu Pilihanraya 2013



First time in my life aku akan turun mengundi pada
tahun ini. Sudah begitu lama tidak mengikuti perkembangan
politik semasa mungkin juga kerana sibuk dengan kehidupan
sendiri atau sudah mual dengan senario politik pada waktu itu.

Parti atau Individu?
Pada pilihanraya kali ini kriteria sokongan aku adalah
kepada calon seperti dibawah tak kira daripada parti
mana pun.
1. Beriman
2. Sederhana dalam perbuatan
3. Cantik
4. Pandai
5. Soleh / Solehah
6. Anak isteri /suami yang baik
7. Suka senyum
8. Semangat
9. Tidak sombong
10. Tidak rasuah

Aku percaya semua diatas ada pada Nurul Izzah
harapnya adalah parti politik yang akan meletakkan
calon dikawasan tempat aku mengundi nanti
dengan kriteria seperti diatas.

Bukannya apa, cuba tengok ni bila kriteria diatas dipenuhi:

Time marah cantik...time senyum apatah lagi...hehe



Tiada ulasan:

Catat Ulasan