Rabu, 14 Mei 2008

Ihtifal 2008

Program Ihtifal 2008 - Usm Transkrian, Pulau Pinang. Program selama 3hari 2 malam ini telah berlangsung dengan jayanya. Peserta yang datang dari seluruh pelusuk semenanjung Malaysia menyertai Acara2 bagi Peringkat Sek. Rendah dan Sek. Menengah. Acara dipertandingkan seperti bacaan Al-Quran, Hafazan, Doa selepas solat, Makna dalam solat, choral speaking, Cerita kisah nabi, syarahan bahasa melayu, arab dan english, nasyid, gubahan dan lain-lain lagi..

Tugas aku dalam program ini lebih kepada photography dan support multimedia. Task kali ini dapat belajar banyak perkara..paling best nak siapkan presentation sampai tak tidur malam. Tengok jela gambar kat bawah ni abis aku make-up..

Gambar dibwh adik2 tengah menulis khat..foto ni aku nak fokus pada baju batik rasmi sekolah adik2 ni so background kena bg monochrome.

Gap masa rehat sempat aku shoot adik2 ni tengah seronok bermain. Mcm2 gelagat boleh dilihat, tapi apapun very interested bila lihat persembahan dan pertandingan masatu.

Aktiviti ini tentunya dapat mengeratkan silaturrahim dan menambah pengalaman dalam penganjuran acara. Terima kasih kepada boss yang ajak join program ni dan semoga Islam terus subur dibumi tercinta ini.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan